Letní program „English Fun on Holiday“

Letní program „English Fun on Holiday“ – Cambridge English

Summer 2024 in Australia

Náš týdenní program plný angličtiny, zábavy, her a výletů s letos opravdu nezapomenutelnými zážitky se konal předposlední červencový týden opět se Žanetou Doležalovou a Šárkou Semorádovou v rámci Cambridge English. Tentokrát jsme se vydali na cestu po Austrálii. Díky zapojení našeho letního programu do školního projektu PROP jsme si mohli užít opravdu zážitkový týden.

Zahráli jsme si minigolf a lasergame. Odjeli jsme vlakem do Písku, abychom si prohlédli sochy z písku a navštívili Animárium v místní Sladovně, kde jsme se učili základy animace. Vyrobili jsme si svá vlastní trička a cork hats. Pomalovali jsme se jako Aborigines a zahráli si na didgeridoo. Vydali jsme se do Prahy do Májalandu (unikátní zábavní park s dvanácti tematickými atrakcemi). Oblékli jsme se jako klokani a ochutnali tradiční Fairy Bread. A nakonec celého týdne jsme si na pláži připravili pravý australský burger a opékali tradiční marshmallows pod australským heslem „NO WORRIES“.

V průběhu celého týdne děti získávaly stickers na Kangaroo medals a nakonec obdržely své certifikáty English Fun on Holiday 2024.

Celý týden jsme si báječně užili.

Mgr. Ž. Doležalová a RNDr. Š. Semorádová