Úspěchy sourozenců Křivových jsou i naším úspěchem

Sourozenci Viktorie Křivová a David Křiva jsou nejen žáky naší školy, ale také úspěšnými sportovci a my jsme na ně proto velmi hrdí, stejně jako jejich rodiče, kteří se s námi podělili o následující informace a fotografie.

Viktorie je členkou projektu talentované mládeže Českého Krasobruslařského Svazu a jen v této sezóně se stihla zúčastnit třinácti krasobruslařských závodů v ČR i zahraničí, kde se pravidelně umisťovala na stupních vítězů. Vybojovala např. 2. místo v Českém poháru v kategorii Mladší žačky a na závěr sezóny také 1. místo na závodě v Drážďanech. V současné době se již soustředí na novou sezónu, během které se má v plánu zapojit do dalších mezinárodních soutěží, kde by chtěla předvést další trojité skoky a krátký program s volnou jízdou.

David je naproti tomu nadějným hokejovým brankářem. Odchytal v této sezóně spoustu utkání a v mnoha turnajích získal titul Nejlepšího brankáře. Spolu se svými spoluhráči z týmu čelil soupeřům jako jsou Sparta Praha, Liberec, Plzeň nebo Hradec Králové. Ligu se jim podařilo vyhrát a David si odnesl cenu pro Gólmana sezóny. Minulý víkend si připsal vítězství v celorepublikovém turnaji pod záštitou Kauflandu – Puky Pomáhají 😊.

Nakonec si dovolíme připojit i milá slova manželů Křivových také směrem k naší škole v této citaci…

My jako rodiče jsme nadšeni, že děti mají radost ze sportu, který nade vše Milují, ale zároveň jsme spokojeni s faktem, že jsou vedeni i k cílevědomosti a úspěchům ve škole. Tímto Vám a celému učitelskému sboru – všem současným i bývalým kantorům chceme poděkovat za vstřícnost a podporu Viktorie i Davida a i nadále budeme chtít, aby výsledky a úspěchy našich dětí dělaly dobrou pověst škole, kterou navštěvují a která jim k těmto úspěchům nemalou měrou pomáhá.

Mgr. Hana Křivová a Petr Křiva.

Děkujeme a držíme palce pro další skvělé výkony obou sourozenců!