Pozvánka na semináře nového vzdělávacího centra Eduarts v Příbrami

Na náměstí T.G.M. v Příbrami se v domě s číslem popisným 152 otevřely dveře nového vzdělávacího centra pro děti i dospělé s názvem Eduarts, které nabízí celé spektrum nejrůznějších aktivit pro rozvoj těla i ducha, jako jsou vzdělávací kurzy a zájmové kroužky, odborné poradenství pro nejrůznější životní situace a celostní přístupy, workshopy a semináře, doučování, zkrátka mnoho zábavného, zajímavého a užitečného vyžití v rámci volného času.

Pro zájemce zejména z řad rodičů dětí navštěvujících 8. a 9. třídy bude jistě podnětný seminář z názvem „Učení není jen škola – Kariérové poradenství“, který se bude konat 12. 10. 2023 od 16:00 do 18:30 hod. v prostorách Eduarts na adrese nám. T.G. Masaryka, čp. 152, Příbram. V rámci tohoto semináře byste měli získat odpovědi na otázky, jak nasměrovat děti na obory, které nabízí současný trh práce, jak je motivovat k zájmu o daný obor, kde hledat informace k daným oborům, jakou SŠ zvolit nebo jakou se vůbec vydat cestou.

Další pozvánka se týká semináře s názvem „ADAPTACE“, který se bude konat již v pondělí 2. 10, 2023 od 16:00 do 18:00 hod. a dotýkat se témat problematiky adaptace na nejrůznější životní změny, jako jsou změna školy, pracovního prostředí, rodinných vztahů, partnerských vztahů nebo zdravotního stavu. Seminářem bude provázet Mgr. Eva Burešová, speciální pedagožka a etopedka.